top of page

Aanbod

Floor kleine buik.png

Floor® Zwangerschapstraining

'Van alle goede redenen om te starten met sporten, is zwangerschap de allermooiste'


Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho. Instappen kan daarna op elk moment en doortrainen tijdens je zwangerschap kan tot zo lang als jij het prettig vindt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum.

We trainen in doorlopende groepen. De trainingen zijn OUTDOOR. Je traint samen met meiden die al bevallen zijn.

De Floor® Zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit, souplesse en conditie. Afgestemd op jouw niveau. 
Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut is het geen enkel probleem om mee te trainen als je last hebt van bijvoorbeeld je rug, bekken of bekkenbodem. Ik heb uitstekend contact met verloskundigen in de buurt en kan ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Nieuwsgierig geworden? Superleuk als je een gratis proeftraining komt doen! Neem gerust contact met me op voor meer informatie of het boeken van een gratis proefles.
 

Floor grote buik.png

Floor® Bevallingsvoorbereiding

'Bereid je voor op alles en verwacht niets'

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd maar eens in de 6 weken bied ik je ook de mogelijkheid om een avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. 
Hoe verloopt een bevalling? Welke handvatten qua ademhaling, houding, beweging en mindset zijn er om het jezelf makkelijker te maken? No-nonsense, eerlijk en zinvol.

De mooiste periode om deel te nemen is tussen de 30-34 weken zwangerschap. Volg je niet de fysieke trainingen? Geen probleem. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden.


 

Floor met kindje.png

Floor® Hersteltraining

Wil je na je bevalling ook weer toewerken naar een goed herstel? Welkom dan bij de Floor® Hersteltraining. Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Starten kan vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede? Dan kun je na 6 weken instappen. Leidend is altijd hoe jij je voelt. Als je hier vragen over hebt dan kan je altijd contact opnemen en we bespreken dit natuurlijk ook in je intake voordat je (weer) start.  Ik zorg er dan verder voor dat er een verantwoorde opbouw is met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem). 

bottom of page