top of page

Over mij

Mijn naam is Lianne Moes(1982). Naast fysiotherapeut ben ik moeder van 4 kids, een meisje en drie jongens. Ik woon in Bergen (NH) en in mijn vrije tijd ben ik graag op mijn MTB te vinden in de bossen of op het strand.
Zwanger zijn en het jonge moederschap vind ik zo'n bijzondere periode van het leven. Ik zou het dolgraag zelf nog een keer mee willen maken maar 4 kids is toch echt genoeg:).

Hierom heb ik besloten om mijn carrière te richten op zwangeren, moeders en baby's. Ik heb mijn passie gevonden in het begeleiden van vrouwen tijdens deze bijzondere periode.
Het is zo mooi wat een vrouwenlichaam kan. Helaas bestaan er nog veel taboes en klachten waarvan vrouwen denken dat het er nou 'eenmaal' bij hoort. Zonde! Mijn doel is dan ook om jullie een veilige plek te bieden om te kunnen sporten waarbij je in je kracht wordt gezet en je ook kan ontspannen. Een plek waar je ervaringen kunt delen met mede mama's en eerlijke informatie zal krijgen. Kortom een plek waar jouw gezondheid en die van je kindje centraal staan. 
Iedere vrouw heeft recht op goede begeleiding in deze periode en heel graag wil ik je dit bieden!

 

bottom of page